Négy hasznos eszköz kempingezéshez és túrázáshoz

Rendelj kínait - 45. rész
Az emberek jelentős része nyáron a szabadidejét kültéren tölti, ám a 21. században már a természet lágy ölének élvezetét is különböző elektromos eszközökkel és egyéb praktikus holmikkal tesszük még komfortosabbá.
CYCLPLUS A2 elektromos pumpa 
 
Táborozás, kempingezés, biciklitúra vagy éppen vízparton fekvés, bármelyik tevékenységet is választjuk, a CYCLUS A2 jelenléte sok esetben megkönnyíti majd életünket. A 2000 milliamperórás powerbank köré építették fel a funkciók nagy részét. Mivel energiára mindig szükségünk lesz, a fronton található USB-portot bármikor tudjuk használni mobiltelefonunk, tabletünk vagy egyéb szabványos csatlakozóval rendelkező eszközeink töltésére. A fő attrakció természetesen a különböző felfújható eszközök levegővel való gyors megtöltése, amelyhez 150 PSI nyomás áll rendelkezésünkre. A CYCLPLUS A2 hátoldalában elrejtett kihúzható pumpaszár segítségével gyakorlatilag bármit fel tudunk vele fújni, a biciklikeréktől kezdve a sporteszközön át a tengerparti gumimatracig. Az oldalára integrált LCD-panelen pedig nyomon követhetjük a teljes folyamatot. 
 
A termék természetesen egyéb trükköket is felvonultat, ilyen az orrba integrált LED-lámpa, amit akár gépjárművünk vagy biciklink szereléséhez is használhatunk. Az oldalán pedig a kerékpárok kulacstartóival kompatibilis illesztési pontot alakítottak ki, így könnyedén felszerelhetjük bármelyik kétkerekű vázára. A sokoldalú termékért 19 500 forintot kérnek. 
 
Link >>  
 
KALOAD T48 walkie-talkie 
 
A tapasztalt túrázók és természetbarátok bizonyára tudják, hogy egy nagyobb csoportot nem is olyan egyszerű terepen együtt tartani. Még egy sokat látott túravezetőnek sem könnyű mindenkire egyszerre figyelni, és a helyzet csak romlik a létszám növekedésével. Ráadásul barátaink szeretnek egy-egy érdekesebb természeti képződménynél megállni és bámészkodni, vagy csak egyszerűen szétszéledni. A kapcsolattartás hagyományos eszközei – mint a mobiltelefon – pedig térerő hiányában nem mindig működnek, ezért kirándulások, táborozások alkalmával kapóra jön a kifejezetten nagy hatótávolsággal bíró KALOAD T48 walkie-talkie páros. A 446 Megahertzen működő távbeszélővel hat kilométerig gond nélkül kommunikálhatunk, ez a távolság pedig egy kisebb település méretét is lefedi, így nem kell attól tartanunk, hogy valakit elvesztünk a csapatból. Természetesen, mint mostanában minden elektromos eszköznek, ennek is van másodlagos funkciója, ami itt a felsőrészbe integrált LED-es lámpában nyilvánul meg, így nemcsak kapcsolattartásra, de például esti navigáláshoz is használhatjuk. A termék darabjáért 7500 forintot kell a virtuális pénztárnál hagynunk. 
 
Link >>  
 
Hordozható napelemes ventilátor 
 
Nyáron jellemzően sokat süt a nap és nagy a meleg, így adja magát a dolog, hogy napelemes eszközöket használjunk. Mivel infrafény formájában szinte végtelen mennyiségű energia áll rendelkezésre, nincs más dolgunk, mint eltárolnunk azt későbbi felhasználásra, erre kínál megoldást a hordozható, napelemes ventilátor. A szerkezet fő áramforrása a hátoldalon található fényérzékeny terület, amely képes a nap sugarait begyűjteni. Ha ez valamiért nem lenne elegendő, természetesen a hagyományos dugóaljzat is megtalálható a termék oldalán, amellyel az 1400 milliamperóra kapacitású telepet tölteni lehet. Az eszköz multifunkciós, a középső ventilátor segítségével nemcsak a levegőt mozgatja meg, de az alsó részbe integrált lámpával fókuszált, míg a felső részen található LED-csíkkal szórt fényt képes kibocsájtani, így oszlatva el a sötétséget. Kis mérete miatt rendkívül könnyen hordozható, akár még sátrunkba is betehetjük. A hasznos kiegészítő árcéduláján 7000 forintos összeg szerepel. 
 
Link >>  
 
Ganzo G104 multifunkionális bicska 
 
A táborlakók egyik elengedhetetlen kelléke egy megfelelő, multifunkcionális bicska, hiszen számtalan olyan feladat vár a természetbe merészkedőkre, amelyet csak egy megfelelő késsel lehet megoldani. Nyársfaragás, ruhaszárító kötél méretre vágása, gally farigcsálása a tábortűzhöz, egy kilazult csavar meghúzása, ezeket a tevékenységeket a Ganzo G104 mind lefedi. A több irányba szétnyitható terméken kilenc különböző fejet találhatunk, amely a legtöbb tevékenységhez szükséges szerszámot biztosítja, legyen szó fűrészről, fogóról, reszelőről vagy éppen csavarhúzóról. A munka végeztével használója pedig egy jól megérdemelt sört is felpattinthat vele, hiszen ez a funkció sem maradhatott le a palettáról. A fémtest kiválóan viseli az időjárás viszontagságait, ellenáll a külső behatásoknak, így minden körülmények között megállja a helyét. A szerszámhoz egy tartózsákot is kapunk a könnyebb hordozhatóság végett. A túrázók elengedhetetlen kellékéért mindössze 2100 forintot kérnek. 
 
Link >>  
www.rendeljkinait.hu
2018.07.27
|
(18 kép)
Designed by Freepik" onclick="loadgalfromjs(0,17);return false;">


Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.