Kedvenc helyek

Lemondta Bruno Marsszal közös turnéját Cardi B

Az újdonsült rapkirálynő idén ősszel Bruno Mars oldalán járta volna Észak-Amerika arénáit, Cardi azonban végül visszamondta a fellépési lehetőséget anyai teendői miatt.
Cardi B még tavasszal jelentette be, hogy terhessége miatt egy kis időre visszavonul, így már korábban meghirdetett koncertjeit is lemondta, azonban megnyugtatta rajongóit, hogy Bruno Mars 24k turnéján ismét látható lesz - mostanra azonban úgy látszik, hogy a csipősnyelvű MC pihenője tovább tart, mint ahogy azt eredetileg tervezte.
 
A Bartier Cardi dívája közösségi oldalain tájékoztatta követőit, hogy októberben nem tudja beígért koncertjeit vállalni, ugyanis a magánélete most elsőbbséget élvez a karrierjével szemben: „Azt hittem, hogy hat hét elég lesz ahhoz, hogy mentálisan és fizikálisan is rendben legyek. Szerettem volna a lányomat elvinni a turnéra, de egy kicsit alábecsültem ezt a mami dolgot”. 
 
A csalódottság ellenére a rajongók jól fogadták a hírt és támogatásukat fejezték ki kedvencük felé, ahogy Bruno is, aki egy külön posztban köszöntötte a rapanyukát. „A legfontosabb dolog a te és a családod egészsége. A legjobb döntést hoztad. Tudom, hogy a rajongóid is meg fogják érteni. És azt is tudom, hogy majd közösen is színpadra lépünk, ha itt lesz az ideje” - reagált az énekes, aki azt is elmondta, hogy kolléganője tiszteletére minden koncertjén lejátsszák majd legnagyobb slágerét, a Bodak Yellow-t. 
 

 
(nme.com) 
2018.07.27
|


Játék
A magyar művészet meghatározó alakjait feldolgozó sorozatát folytatva a modern hazai művészet egyik legjelentősebb alakjának, Korniss Dezső festőművésznek a kiállítását rendezi meg a Magyar Nemzeti Galéria.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.