Kedvenc helyek

Kilenc év után új dalokkal jelentkezik a High School Musical egykori sztárja

Ashley Tisdale, a 2000-es évek egyik legnagyobb tini kultuszfilmjének színésznője közel 10 év kihagyás után tér vissza a zenei körforgásba legújabb, Symptoms című lemezével.
Legutoljára 2009-ben jelentetett meg albumot Ashley Tisdale, aki a Disney-nél töltött időszak után döntött úgy, hogy énekesnőként is kamatoztatja hírnevét. Lelkesedése két lemezt eredményezett, azonban azok megjelenését egy hosszabb szünet követte, ami, mint most kiderült, nem volt hiábavaló; Ashley elmondása szerint az elmúlt éveket végig a stúdióban töltötte, hogy olyan anyagot adhasson a rajongói kezébe, amilyet mindig is szeretett volna. A munkálatok során az amerikai zenész és producer, John Feldmann volt a segítségére, hogy az egyik legautentikusabb zenei projekt láthasson napvilágot.
 
„Nagyon izgatott vagyok az album miatt. Minden dalon közreműködtem dalszövegíróként, éppen ezért nagyon személyes számomra. Alig várom, hogy mindenki hallhassa” -mesélte a Symptoms névre keresztelt albumról a 33 éves lady. A tervek szerint az új CD idén ősszel kerül a boltok polcaira, de az első videoklipes dal még a nyár folyamán debütálhat.

(billboard.com)

2018.07.29
|


Játék
Február 28-tól érkezik a magyar mozikba az Király Levente Piedone nyomában című portréfilmjének kibővített moziváltozata, amely az eddigi legátfogóbb portréfilm Bud Spencer életéről.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.