Kedvenc helyek

Az örök nyarat hozza el új slágerével Alvaro Soler

A spanyol szívtipró dalát hallgatva elhisszük, hogy a nyár bizony örökké tart: megjelent az első világsikere után mindenki által csak „Sofiás fiúnak” ismert énekes legújabb dala, amiben Flo-Rida és a Violetta sztárja, Tini is hallható.
Ha valaki, akkor Alvaro Soler tudja, hogy nyáron hogyan kell a táncparkettre utasítani az embereket. A fiatal sztár két évvel ezelőtt robbant Sofia című toplistás slágerével, most pedig megérkezett a legújabb trónkövetelő, amely elődjének sablonjára építkezve hasonlóan nagy sikerekre számíthat; a vibráló, üde dallamokkal hódító La Cintura, habár már március végén debütált, most egy újragondolt remixverzióban száll harcba a legjobb partyhimnusz címért, amihez Tini és a napokban Magyarországon is koncertet adó Flo-Rida is asszisztált. A szóban forgó szerzeményhez már a videoklip is debütált, ami a dal nyárias hangulatához igazodva egy bulis, trópusi kisfilmre sikeredett, aminek központi eleme a tánc, a tánc és a… tánc.  
 

 
(billboard.com) 
2018.07.30
|


Játék
Felismernél egy gyilkost, ha elsétálna melletted az utcán? Georg Büchner Woyzeck című drámáját két korabeli gyilkosságról megjelent cikk ihlette.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.