Kedvenc helyek

Dokumentumfilmmel inspirálja rajongóit Kesha

„Remélem, hogy ez a film inspirálni fog másokat arra, hogy akkor se adják fel, ha tele vannak fájdalommal és kilátástalannak tűnik a helyzetük” – nyilatkozta Kesha legújabb dokumentumfilmje kapcsán, ami augusztus második péntekjén debütál majd az Apple Musicon.
Tavaly megjelent, Rainbow című nagylemezének egyéves évfordulóján lát majd napvilágot Kesha új projektje. A filmet beharangozó első előzetes alapján a Rainbow – The Film sokkal többet ígér, mint egy átlagos, színfalak mögötti pillanatokból és beszélgetésekből összeollózott anyag; az amerikai énekesnő művészi megoldásokkal kívánja képkockákba sűríteni zűrös időszakának főbb momentumait, amivel rajongóinak kíván példát állítani. 
 

 
A Tik Tok sláger szőke dívájának elmúlt éveit az egykori producerével, Dr. Luke-kal való jogi vitája árnyékolta be, miután nyilvánosságra került, hogy a slágergyáros zenész többször is molesztálta és megerőszakolta az akkor még szárnyait bontogató Keshát. A popsztár a per lezárást követően azonban sikeresen továbblépett, új, életigenlő stílusát legutóbbi lemeze is ünnepli, amit most egy egész estés alkotás éltet tovább. 
 
„Az egyik legbátrabb dolog az, amikor elhatározod, hogy dolgozni fogsz magadon. Bízom abban, hogy ez a film fényt és szerelmet hoz mindenkinek” - mesélte Kesha. 
 
(billboard.com) 
2018.07.31
|


Játék
Alig egy éve annak, hogy a rockklasszikusok feldolgozásában utazó belga hetesfogat először hallatott magáról.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.