Kedvenc helyek

A 60 az új 20: új albummal ünnepli születésnapját Madonna

Az idén 60. életévét betöltő Madonna még mindig úgy gondolja, hogy kiemelt helye van a fiatal tehetségektől hemzsegő popiparban; a szupersztár bejelentette, hogy továbbra is aktív kíván maradni zeneileg, szándékait pedig egy új albummal is igazolja majd év végén.
Télen már a boltok polcain díszeleghet Madonna 14. nagylemeze – árulta el legújabb interjújában a pop nagyasszonya. Az énekesnő már egy ideje gőzerővel dolgozik Rebel Heart című albumának utódján, ami három évvel ezelőtt, 2015-ben ékelődött be stúdióalbumokban bővelkedő diszkográfiájába. A rajongók által epekedve várt anyagra pedig már nem is kell olyan sokat várni: a díva a Vogue Italiának adott interjújában hintette el, hogy még 2018-ban napvilágot lát új korongja, aminek alapját a „portugál lélek zenéjeként” definiált fado műfaj adja. 
 
„Nagyon sok zseniális zenésszel találkoztam” - mesélte Madonna. „Sokukkal dolgoztam az új anyagon, így Lisszabon zenéje nagyban befolyásolta a zeném és a munkám.” Az érkező albumról egyelőre több információt nem árult el, de annyi már biztos, hogy szerepelni fog rajta a Beautiful Game névre keresztelt szerzemény, amit még a májusi MET-gálán premiereltetett egy fellépés alkalmával. 
 
(nme.com) 
2018.08.01
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.