Kedvenc helyek

Jennifer Lopez, a videoklipek új királynője

Pink után ismét egy női előadó kapja az MTV Video Vanguard Awardját: a zenecsatorna ezúttal a latin díva, JLO videográfiáját méltányolja életműdíjjal az augusztus 21-én megrendezésre kerülő MTV Video Music Awardson.
Megannyi lehetséges név és spekuláció után végül bejelentették, hogy idén ki viheti haza az MTV legrangosabb díját. A csatorna ítészei ezúttal a hamarosan 50. születésnapját ünneplő Jennifer Lopeznek ítélték oda a trófeát, aki több mint húsz éve árasztja el videoklipekkel a szakmát; az énekesnő első kisfilmje 1998-ban debütált Baila címmel, ami azonnal a csúcsig repítette az akkor még a szárnyait próbálgató pacsirtát. A debütálást követően olyan világhírű slágerekkel hódította meg a zenetévék nézőit, mint például a Let's Get Loud, az I'm Real, a Qué Hiciste vagy éppen a digitális platformokon legnagyobb nézőszámot produkáló videója, a Pitbullal közös On The Floor
 

 
Az elismerésre azóta JLO is reagált Twitteren-oldalán, ahol háláját fejezte ki népes rajongótáborának. „Ha lemaradtál volna róla: én kapom az MTV Video Vanguard Awardját 2018-ban… annyira izgatott és hálás vagyok” - csiripelte Lopez. 
 
(rollingstone.com) 
2018.08.02
|


Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
Balatoni ajánlónk bióban! Badacsonyi futás (meg még sok más helyszínen is), gyenesdiási VW bogártalálkozó, Iszkiri zenekar a siófoki Plázson, Zamárdi B-my-lake és még sok sok program! #badacsony #dulorefutunk #iszkirizenekar #karavankemping #gyenesdias ##vwbogár #bogártalálkozó #bmylake
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.