Kedvenc helyek

Meghan Trainor: „Addig nem adom ki az új albumom, amíg nem írtam ki mindent magamból”

Elhalasztotta új albumának megjelenését Meghan Trainor. Az All About That Bass énekesnője eredetileg augusztus 31-ére tűzte ki harmadik lemezének kiadását, azonban a premiert végül elnapolta bizonytalan ideig.
Létezhet az a boldogság, amit egy művész már képtelen dalokba önteni? Úgy látszik, igen, ugyanis Meghan Trainor ezért döntött úgy, hogy epekedve várt Treat Myself albumát mégsem ossza még meg közönségével; a slágergyáros szupersztár elmondása szerint életének egy rendkívül boldog időszakát éli, és szeretné érzéseit dalszövegek formájában megörökíteni. A jó munkához azonban idő kell – éppen ezért határozott úgy, hogy csak akkor szeretne új albummal kijönni, ha már úgy érzi, hogy mindent kiénekelt magából. 
 
„Az elmúlt év életem egyik legizgalmasabb szakasza volt” - kezdte Trainor közösségi oldalain. „Egy csodálatos ponton vagyok most és egyszerűen nem tudom abbahagyni a dalírást… ezért úgy döntöttem, hogy Treat Myself albumom megjelenést elhalasztom addig, amíg ki nem írtam mindent magamból és nem rögzítettem őket. Sosem voltam még ennyire izgatott amiatt, hogy halljátok az új dalokat”. 
 

 
A CD-ről eddig 5 beharangozó single látott napvilágot, amik mind remekül teljesítenek a toplistákon, így annyi biztos, hogy a teljes anyag elkészültéig melegen tartják majd a lemeznek szánt helyet a popzenei palettán. 
 
(breatheheavy.com) 
 
2018.08.06
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.