Véget ért a 11. Ördögkatlan Fesztivál

Nem volt jubileum, csak egy átlagos, hétköznapi, tizenegyedik… Számtalan fellépő előadását élvezhette idén is a közönség az Ördögkatlan Fesztiválon, amit még az eső sem moshatott el.
Mert az időjárás nem volt mindig kegyes, és zuhogott a Csík Zenekar és Presser Gábor közös koncertjén, a színművészetisek Calderon-előadásán, a Tünet meseprodukcióján vagy éppen a Szoborpark amfiteátrumában is. A mintegy 80 000 látogató (pontos számot lehetetlen mondani, hiszen rengeteg az ingyenes program) azonban azt kapta, amit várt: 650 minőségi programot, köztük több mint 100 színházi előadást, 150 családi programot, rengeteg kiállítást, koncertet… és persze hőséget, kedvességet és szeretetet. 
 
A fellépők is, a látogatók is, a házigazdák is úgy élték meg az idei Katlan öt napját, hogy mind a művészi, mind az emberi minőség méltó volt a tavalyi, évfordulós ünnephez, illetve a két védnökhöz is: Cseh Tamáshoz és Törőcsik Marihoz, aki a hangjával végig jelen volt, hiszen a Sztalker Csoport „Míg fekszem kiterítve” című világpremierjében ő olvasta fel Faulkner és Pilinszky gyönyörű sorait. 
2018.08.07
|


Játék
A Magyar Természettudományi Múzeum küldetése, hogy felébressze és fenntartsa a természet sokféleségének megismerése és megértése iránti igényt, és elkötelezetté tegye a társadalom tagjait a természeti környezet megőrzése iránt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.