Kedvenc helyek

Dupla show-val hódítja meg Las Vegas-t Lady Gaga

Egy gyógyíthatatlan betegséggel való küzdelem és több lemondott koncert után ismét visszatér a színpadra Lady Gaga, ezúttal azonban rajongóinak kell utaznia, ha élőben szeretnék látni kedvencüket.
Gagát is beszippantotta a Vegas-őrület: megannyi világsztár előadó után a Grammy-díjas énekesnő is aláírt egy egy évre szóló szerződést az egyik Las Vegas-i kaszinóval. A Bad Romance pacsirtája 2018 telétől a Park MGM színháztermében hallatja majd a hangját, ahová két showval is készül: az Engima névre keresztelt koncerteken a dívától megszokott látványos showműsorra lehet számítani, Gaga azonban dedikált négy estét a jazzesebb dalaink is, amik egy meghittebb hangulatú performansz keretein belül lesznek majd hallhatóak. Az összesen 27 dátumos koncertsorozat december 28-án kezdődik, és egészen 2019 novemberéig lesz megtekinthető a Park Theaterben.

(billboard.com)
2018.08.16
|


Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.