Kedvenc helyek

Dupla show-val hódítja meg Las Vegas-t Lady Gaga

Egy gyógyíthatatlan betegséggel való küzdelem és több lemondott koncert után ismét visszatér a színpadra Lady Gaga, ezúttal azonban rajongóinak kell utaznia, ha élőben szeretnék látni kedvencüket.
Gagát is beszippantotta a Vegas-őrület: megannyi világsztár előadó után a Grammy-díjas énekesnő is aláírt egy egy évre szóló szerződést az egyik Las Vegas-i kaszinóval. A Bad Romance pacsirtája 2018 telétől a Park MGM színháztermében hallatja majd a hangját, ahová két showval is készül: az Engima névre keresztelt koncerteken a dívától megszokott látványos showműsorra lehet számítani, Gaga azonban dedikált négy estét a jazzesebb dalaink is, amik egy meghittebb hangulatú performansz keretein belül lesznek majd hallhatóak. Az összesen 27 dátumos koncertsorozat december 28-án kezdődik, és egészen 2019 novemberéig lesz megtekinthető a Park Theaterben.

(billboard.com)
2018.08.16
|


Játék
Egy szép történetet, ami arról szól, hogy teljesen mindegy, hány évesek vagyunk, milyen rondának vagy szerencsétlennek születtünk, hol élünk és mennyi pénzünk van, mindannyiunknak szüksége van valakire, aki megért minket és törődik velünk.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.