A Pesti Est bemutatja: Koreai Kulturális Fesztivál

Budapest, MOM Sport, 2018. szeptember 22. 11:00
K-pop, taekwondo, kalligráfia-műhely és gasztroshow is várja az érdeklődőket a 4. Koreai Kulturális Fesztiválon. A koreai kultúra legnagyobb hazai rendezvényén több mint 30 különböző programból válogathatnak a látogatók – a tradicionálistól a popkultúráig minden lesz, ami koreai!
A Koreai Kulturális Központ egynapos fesztiválján húszpercenként új programmal szórakoztatják a közönséget a nagyszínpadon fellépő k-pop cover, taekwondo vagy éppen tradicionális koreai tánc csapatok. A tematikus standokon autentikus ételeket kóstolhatnak – Cris Lee, a koreai konyha szakértője főzőshow-jában egy jellegzetes háromfogásos koreai menü elkészítését mutatja be a közönségnek –, kézművesműhelyeken vehetnek részt, népi táblajátékokat tanulhatnak a koreai kultúra iránt érdeklődők.
 
A fesztivál kiemelt eseménye a divatvilág elismerését a természetes szépség és a színekkel való merész játék elegáns egyensúlyával kivívó Park Seong Hee világhírű sminkmester K-Beauty bemutatója és a koreai TAGO együttes különleges és üdítő dobkoncertje lesz. A fesztiválnyitó komolyzenei koncertet Yang Sung-Won csellista adja a rendezvény előtt két nappal, szeptember 19-én a Zeneakadémián, aki Liszt és Chopin műveiből összeállított repertoárral érkezik Budapestre. 
 
A programokra a belépés ingyenes! 
2018.08.21
|


Játék
A PanyolaFeszt arra törekszik, hogy a vidék hagyományait, értékeit csokorba gyűjtve megmutassa a helybélieknek és a faluba érkezőknek egyaránt.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.