Kedvenc helyek

Tisztelgés helyett önfényezés: felháborodtak a nézők Madonna beszédén

Az idei Video Music Awards szervezői Madonnát kérték fel, hogy mondjon beszédet a pár napja elhunyt soullegendáról, azonban a tisztelgés végül kudarcba fulladt, amit sok néző nem nézett jó szemmel.
Madonna sosem volt rest saját sikereit taglalni, azonban az időzítéssel ezúttal kissé mellélőtt. Az immáron 60 éves díva adta át az idei MTV VMA-n az év legjobb videójáért járó díjat, ami előtt az augusztus 16-án elhunyt Aretha Franklinről kellett volna megemlékeznie, azonban a beszéd sokkal inkább szólt saját magáról, mintsem a soul-blues-gospel koronázatlan királynőjéről; Madonna ugyan elmondta, hogy mennyire tiszteli kolléganőjét, és hogy az első meghallgatásán az ő egyik dalát énekelte, de a szónoklat középpontjában az szerepelt, hogy mennyire nehezen tudott elindulni ezen a pályán, és milyen küzdelmek árán érte el sikereit. 
 
A felháborodott nézők szavaira azóta az énekesnő is reagált, aki szerint méltón megemlékezett Aretháról, gyűlölködésnek pedig helye nincs. „Csak hogy tisztázzam: felkértek, hogy prezentáljam az Év videója kategória győztesét! Ezután mondták, hogy osszak meg olyan emlékeket, ami Arethához kapcsolódik a karrieremben. Nem szándékoztam tisztelegni! Ez nem lenne lehetséges 2 perc alatt” - olvasható a popsztár közösségi oldalain.  
 
(theguardian.com) 
2018.08.22
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.