Pókember afro-amerikaiként, rajzfilmen tér vissza a nagyvászonra

A Sony elleni hackertámadás során ellopott bizalmas adatokból derült ki, hogy a cég egy Pókember-animáción dolgozik. A hírt később hivatalosan is megerősítettek, megjelölve a bemutató dátumát (a júliusból december lett) és az alkotók személyét.
A forgalmazó egyben kihangsúlyozta, hogy Pókember - Irány a Pókverzum című film cselekménye egy alternatív valóságban játszódik és teljesen független az élőszereplős filmektől. 
 
Egy, a miénkhez sokban hasonlító világban a Pókember képességeivel bíró középiskolás, Miles Morales megtanul mindent, amit egy póknak tudnia kell. Kiderül, hogy rajta kívül más maszkos hálóvetők is léteznek, és természetesen ellenségekből sincs hiány.  
 
A 2011-ben életre hívott, afro-amerikai apától és Puerto Ricó-i anyától származó ifjú szuperhős eredettörténetéhez sorra csatlakoztak a szereplők hangját kölcsönző nagy nevek. A számítógépes és hagyományos animáció, valamint a képregényeknél alkalmazott technikák ötvözésének 60 rajzoló állt neki a karakter megálmodójával, Sara Pichellivel egyetemben. A „forradalmi vizuális stílusnak és teljesen friss moziélménynek” azonban ára volt, a szám 142-re duzzadt, ami rekord a Sonynál. A készítőknek – akik a filmet Steve Ditko emlékének ajánlották – rengeteg ötletük van a folytatást illetően, de minden a decemberi bemutató sikerétől függ. 
 

 
(Hazai bemutató: december 13.) 
2018.08.27
|


Film premierek

Keresés

amerikai thriller, 102 perc, 2018

Johnny English újra lecsap

amerikai-angol-francia akcióvígjáték, 88 perc, 2018

Briliáns válás

belga-francia vígjáték, 95 perc, 2018
Játék
Maja mindenképp szeretne részt venni a vidék legnépszerűbb játékában, a Mézcsatában, ám túlzott lelkesedésével a méhecske magára haragítja a méhbirodalom császárnőjét.
Filmek a TV-ben
18:15
Muskétás kisasszony 2.
amerikai-német kalandfilm, 2004
18:45
Bérgyilkos tangó
amerikai krimi, 2003
18:55
Álljon meg a nászmenet!
amerikai romantikus vígjáték, 1997
18:55
Kísértetváros
amerikai vígjáték, 2008
18:55
Bombajó bokszoló
olasz akcióvígjáték, 1982
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.