Kedvenc helyek

Listen to the Future Tour - Paul Van Dyk (D)

[ trance ]
Budapest, Rio Budapest, szeptember 14. 22:00
A TranceForm meghívására érkezik Budapestre a nagy PvD, ráadásul a Listen to the Future elnevezésű show-jával. A jövőbe belefülelő szett meglehetősen hibrid lesz, melyhez körítésként Sterbinszky, Tebron és DJ M tesz még hozzá táncos trackeket.
A két évtizede csúcson lévő Van Dyk évente 16-szor kerüli meg a bolygót, hogy bő hárommillió rajongónak játsszon. A 46 éves szupersztár évi két hónapot csak utazik, és idén is megtisztel minket. Kétszer lett a földkerekség legjobb DJ-e, majd 2014-ben a DJ Mag jóvoltából a minden idők No.1. lemezlovasa címet is kiérdemelte. A számos díjjal büszkélkedő berlini producer remixelt Depeche Mode-ot és Rammsteint is, 2015-ös – hetedik – albuma pedig The Politics Of Dancing 3 címre hallgat. A békepárti „diplomata”-DJ nyáron a FIFA meghívására Moszkvában táncoltatta a focivébé népét. 
 

 
Jegyár: 6000-10 000 Ft 
Air
2018.09.06
|


Játék
„Létezik-e a döntés szabadsága, ha éhes a húgod? Hogyan sminkel egy hajléktalan? Milyen az íze a készenlétis bakancsának? A szivargyújtó okozta sebhely örökre megmarad-e nemi erőszak esetén?”
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.