Kedvenc helyek

A víz alól énekel majd nekünk Avril Lavigne

Head Above Water néven érkezik majd Avril Lavigne visszatérő kisfilmje, ami azonosulva címével és mondanivalójával, a víz alatt játszódik majd.
Három év kényszerpihenő után újra zenei vizekre evez a rockhercegnő, Avril Lavigne. Az énekesnő 2015-ben után húzta be a vészféket és vonult el egy kis időre, miután az orvosok Lyme-kórt diagnosztizáltak nála, azonban Avril mostanra elérkezettnek látja az időt, hogy dalain keresztül ossza meg közönségével az elmúlt időszak élményeit; Lavigne egy személyes levélben tudatta a nagyvilággal, hogy hamarosan napvilágot lát majd Head Above Water című single-je, ami tavaly óta készülő hatodik stúdiólemezének első beharangozója. A dalhoz már vizuál is készült, amit a szupersztár hét napon keresztül forgatott Arnold Schwarzenegger Utóhatás filmjének rendezőjével, Elliott Lesterrel. A klip valószínűleg a dallal együtt debütál majd, aminek megjelenési dátuma szeptember 19-e.  
 
(billboard.com) 
2018.09.07
|


Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
Mozik is vetítik a legújabb Mancs őrjárat epizódokat, irány a #matinévetítések! Még vakáció van! @bigbangmedia #mancsőrjárat #mancsőrjáratmoziban #pawpatrolincinemas
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.