Szabadtüdős merülés a PLACCC keretében

Ziggurat Project: Légszükséglet
Budapest, Csep-Gól FC, szeptember 14., 15., 19h
A 13. PLACCC Nemzetközi Művészeti Fesztivál programjai köztereken és különleges helyszíneken valósulnak meg. Idén a programok a test és technológia hívószavak köré épülnek, a fesztiválon ezért többségében táncelőadások, valamint az új technológiákból merítő projektek szerepelnek.
A test, a mozgás áll a három éve működő Ziggurat Project helyszínspecifikus produkciójának középpontjában. Légszükséglet című produkciójuk, a magyar művészek mellett egy cseh fényművésszel és két szlovák táncossal jött létre. Az előadás – melynek központi témája a szabadtüdős merülés – premierje májusban volt a Trafóban, most a fesztivál keretében helyszíne a csepeli papírgyár egykori, jelenleg használaton kívüli, medencéje lesz. Az összművészeti produkcióban a mozgás, az interaktív technológia, a vizualitás és a hang épít fel egy szinte már folyékonynak tűnő érzékeny világot.  
 
Az előadás helyszínére ingyenes kisbusz indul a Valyo Kikötőből 2018. szeptember 14-én és 15-én 18.30-kor, majd az előadást követően vissza. Helyek csak korlátozott számban foglalhatók és regisztrációhoz kötöttek. Helyfoglalás: a placccjegy@gmail.com email-címen. 
2018.09.10
|


Játék
Egy kíméletlen drogháborúban nincsenek szabályok... Miután a mexikói kartellek terjeszkedése egyre nagyobb méreteket ölt az Egyesült Államok területén, Matt Graver (Josh Brolin) különleges ügynök újabb véres küldetésre indul.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.