3. My Budapest Photo Project

Budapest, Madách tér, 2018. szeptember 10 - 16.
A Budapest Bike Maffia által harmadik alkalommal megrendezett My Budapest Photo Project elnevezésű kiállítás hajléktalan emberek szemszögéből, saját készítésű fényképeiken keresztül mutatja be fővárosunkat és az utcákat, amelyek nekik az otthont jelentik.
Egy fénykép többet mond minden szónál, megmutatja az alkotó érzelmeit, hangulatát és látásmódját. A különleges kiállításnak idén igazán autentikus környezet biztosítja a helyszínt, mégpedig Budapest egyik legkedveltebb köztere, a Madách tér. 
 
Budapest sokunk otthona. Megvannak a törzshelyeink: a kedvenc padunk a Margitszigeten, az utca, amin mindennap végigtekerünk, vagy a sarok, ahol a péntek esti sörözés előtt összefutunk. De vajon hogyan látják a várost azok, akik számára ezek a helyek szó szerint az otthont jelentik? A Budapest Bike Maffia idén harmadik alkalommal hirdette meg fotópályázatát hajléktalan emberek számára. A kezdeményezés célja, hogy lehetőséget adjon a hajlék nélkül élőknek arra, hogy megmutathassák tehetségüket és mindennapjaikat, és ezáltal felhívja a figyelmet a hajléktalanság problémájára, halványítsa a sztereotípiákat és szűkítse a társadalmi rétegek közötti szakadékot. 
 
2018.09.10
|
(4 kép)


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.