Kedvenc helyek

Zenél a mozi! – Led Zeppelin est

Az Óbudai Kulturális Központ sorozatában énekesek, színészek, zenészek, zenekarok életét és munkásságát idézik fel a meghívott zenekarok, előadók és a filmvászon segítségével. Szeptember 16-án a Led Zeppelin kerül a középpontba: A dal ugyanaz marad című film vetítése után a Lead Zeppelin együttes ad koncertet Csillaghegyen.
Program: 
 
17:00 – Led Zeppelin: A dal ugyanaz marad (amerikai dokumentumfilm, angol nyelvű, magyar felirattal, 132 perc, 1976) 
 
A legendás Led Zeppelin zenekar 1973-as New York-i Madison Square Gardenben tartott koncertjéről készült mozifilm. Megszólalnak benne legnépszerűbb slágereik, átélhetünk egy igazi, ’70-es évekbeli, magával ragadó koncerthangulatot. 
 
19:00 - A Lead Zeppelin zenekar koncertje 
 
A zenekar a Led Zeppelin együttes legendás dalainak leghívebb itthoni tolmácsolója. A zenekar tagjai: Sipeki Zoltán – gitár, Körmendi Roland – ének, szájharmonika, Vörös Gábor – basszusgitár, szintetizátor, Gerdesits Ferenc – dob, mandolin. 
 
Helyszín: Csillaghegyi Közösségi Ház (Budapest, 1039 Mátyás király út 11-15.) 
 
Jegyár: 1000 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 800 Ft 
 
2018.09.10
|


Játék
Egy szép történetet, ami arról szól, hogy teljesen mindegy, hány évesek vagyunk, milyen rondának vagy szerencsétlennek születtünk, hol élünk és mennyi pénzünk van, mindannyiunknak szüksége van valakire, aki megért minket és törődik velünk.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.