Kedvenc helyek

Ötmillió fontért ünnepli a karácsonyt Elton John

A legfrissebb hírek szerint a 71 éves zenészlegenda is szerepelni fog majd a John Lewis brit divatcég ünnepi videójában, a rövid vendégszereplésért a szervezőknek azonban mélyen a zsebükbe kellett nyúlniuk.
Nem bízza a véletlenre az idei karácsonyi kisfilmjük sikerét a John Lewis. A ruházati márkánál szinte már hagyománynak számít, hogy minden évben készítenek egy rövid klipet az ünnepi szezon beköszönte előtt, az idei évben azonban minden korábbinál nagyobb dobással készülnek: a bennfentes információk szerint a filmhez az ikonikus énekest, Elton Johnt is leszerződtették, aki nemcsak szereplésével, hanem Your Song című dalával is hozzájárult a projekthez. A nagyszabású kampánynak azonban megkérték az árát; az énekeshez közel álló források elkotyogták, hogy a művész 5 millió fontért, azaz közel 2 milliárd forintért bólintott rá a John Lewis felkérésére. 
 

 
(nme.com) 
2018.09.11
|


Játék
A törvény embere, Luke Hobbs és a kitaszított Deckard Shaw szövetségre lépnek, amikor egy kibernetikailag felturbózott ellenség fenyegeti az emberiség jövőjét.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.