Kedvenc helyek

Már a finish-ben Rihanna új zenéje

Rihanna az Instagramon csigázta fel rajongóit régóta pedzegetett új lemezével kapcsolatban. „Már úton van” – olvasható az énekesnő kommentjében.
Ha lehet hinni a teóriáknak, akkor még idén kaphatunk egy kis ízelítőt Rihanna új korszakából. A barbadosi díva egy ideje már gőzerővel dolgozik a nagy visszatérésen, azonban a lemezkészítés mellett számtalan projektje van, ami lassítja a korong kerek egésszé válását – erről maga Rihanna nyilatkozott egy rajongói kérdésre válaszolva. 
 
„Dolgozom rajta. Párhuzamosan fehérneműs, sminkes és filmes projekteken is dolgozom, amiket nagyon élvezek. Ha elkészült a lemez, nem kell könyörögni majd érte. Érkezik, de még nem most” - írta a Diamonds pacsirtája. Rihanna nyolcadik stúdióalbuma a tervek szerint 2019 első felére van becélozva, de a bennfentes hírek szerint a 2016-os Anti utódját beharangozó single már télen hallgatható lesz. 
 
(nme.com) 
2018.09.12
|


Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.