Kedvenc helyek

Hivatalosan is megkezdődött Lana Del Rey karrierjének új korszaka

Vadonatúj dallal ünnepli az őszt Lana Del Rey. Az indiepop hercegnő jobban nem is időzíthetett volna, mint hogy az elmúlás időszakában jelenteti meg legújabb melankolikus balladáját.
Hamarabb elkezdődött Del Rey új érája, mint azt gondoltuk volna: épphogy csak egyéves lett legutóbbi, Lust For Life névre keresztelt albuma, máris egy friss dallal gyarapította diszkográfiáját a nem olyan rég Magyarországon is koncertező énekesnő. A Mariners Apartment Complex szeptember 12-én debütált a digitális streaming platformokon, a YouTube-ra pedig egy homemade videoklip is felkerült, ami a díva húgának, Chuck Grantnek a keze munkáját dicséri. A dalnak nem sok ideje lesz a toplisták meghódítására, ugyanis szeptember 18-án érkezik a Venice Bitch című trónkövetelő, ami a Fader magazin információ szerint a 2019 első felében megjelenő hatodik albumának első hivatalos single-je lesz. 
 

 
(nme.com) 
2018.09.13
|


Játék
„Létezik-e a döntés szabadsága, ha éhes a húgod? Hogyan sminkel egy hajléktalan? Milyen az íze a készenlétis bakancsának? A szivargyújtó okozta sebhely örökre megmarad-e nemi erőszak esetén?”
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.