Amerikai stúdió, a Sony Pictures Classics csapott le a Ruben Brandtra

A Ruben Brandt, a gyűjtő című új magyar film észak-amerikai és latin-amerikai forgalmazási jogait a Sony Pictures Classics (SPC) amerikai forgalmazó vette meg, így most már biztos, hogy az amerikai nézők is láthatják az egész estés magyar animációs akció-thrillert.
Az Oscar- és Golden Globe-díjakért folyó verseny élvonalbeli játékosaként számon tartott SPC forgalmazta a Saul fiát, és hamarosan a Napszállta című filmet is ők mutatják be Amerikában. 
 
2011-ben a Filmalap újítása volt az értékesítési részleg, a HNFF World Sales felállítása, mely elsősorban a szervezet által támogatott egész estés mozifilmeket képviseli és árulja, és önálló standdal van jelen a legfontosabb nemzetközi filmvásárokon Berlinben, Hongkongban, Cannes-ban és Los Angelesben. Az elmúlt években ők értékesítették a Liza, a rókatündér, az 1945, a Tiszta szívvel és A Viszkis című filmeket is, melyeket több mint 30 ország helyi forgalmazója vásárolt meg a közelmúltban. Ehhez a sorhoz csatlakozik most a Filmalap támogatásával készült animációs mozi.  
 
Az egyedi látványvilágú akció-thrillerében a köznapi és fantázia szülte formák keverednek, ahol mindvégig extravagáns alakok, futurisztikus és vintage elemekből épülő dizájn, autós üldözés, humor és izgalom keveredik. A Ruben Brandt, a gyűjtő világpremierje nyáron volt a Locarnói Filmfesztiválon, a magyar alkotásról világszerte lelkes kritikák jelentek meg.  
 

 
Milorad Krstic, Ezüst Medve-díjas rendező Ruben Brandt, a gyűjtő című filmje november 15-én kerül a magyar mozikba a Mozinet forgalmazásában. 
 
2018.09.14
|


Film premierek

Keresés

amerikai thriller, 102 perc, 2018

Johnny English újra lecsap

amerikai-angol-francia akcióvígjáték, 88 perc, 2018

Briliáns válás

belga-francia vígjáték, 95 perc, 2018
Játék
Maja mindenképp szeretne részt venni a vidék legnépszerűbb játékában, a Mézcsatában, ám túlzott lelkesedésével a méhecske magára haragítja a méhbirodalom császárnőjét.
Filmek a TV-ben
18:15
Muskétás kisasszony 2.
amerikai-német kalandfilm, 2004
18:45
Bérgyilkos tangó
amerikai krimi, 2003
18:55
Álljon meg a nászmenet!
amerikai romantikus vígjáték, 1997
18:55
Kísértetváros
amerikai vígjáték, 2008
18:55
Bombajó bokszoló
olasz akcióvígjáték, 1982
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.