Kedvenc helyek

A koncert, ahol tilos táncolni: botrányba fulladt Dua Lipa sanghaji fellépése

A popcsillag legutóbbi koncertje olyan szigorú biztonsági felügyelet mellett zajlott, hogy az őrök azonnal kirángatták a tömegből azokat a rajongókat, akik állva fejezték ki lelkesedésüket az énekesnő irányába.
Ki az, aki ülve tudna maradni Dua Lipa buliján? Napjaink legnagyobb slágergyárosának első kínai koncertjén a sanghaji rajongók is szerették volna végigtombolni kedvencük koncertjét, azonban a hiénaként randalírozó biztonsági őrök nem sok lehetőséget adtak rá; az eredetileg ülőhelyes koncertről erőszakkal rángatták ki azokat a látogatókat, akik állva próbálták meg élvezni Dua előadását, különösen fókuszálva azokra, akik szivárványzászlóval kampányoltak az újdonsült „melegikon” oldalán. 
 

 
Az incidensekre a popdíva már a koncert közben reagált, könnyes szemmel mondta el, hogy ő csak azt szeretné, ha mindenki békében szórakozhatna a koncertjén, erről később a közösségi oldalain bővebben is nyilatkozott, ahol hozzátette, hogy nagyon büszke azokra, akik merték vállalni magukat azon az estén, és megnyugtatta közönségét: továbbra is harcolni fog az egyenjogúságért. 
 
(billboard.com) 
2018.09.14
|


Játék
A PanyolaFeszt arra törekszik, hogy a vidék hagyományait, értékeit csokorba gyűjtve megmutassa a helybélieknek és a faluba érkezőknek egyaránt.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.