Hodworks Szólók és Grace a MU Színházban

Budapest, MU Színház, szeptember 25., 26., 20:00
A három alkalommal Lábán-díjjal kitüntettet Hód Adrienn társulata, a HODWORKS két nagy sikerű darabbal tér vissza a MU Színházba, a Szólók és a Grace, két egymást követő este, szeptember 25-én és 26-án lesz látható.
A Szólók (szeptember 25. 20h), ahogy arra címe is utal, szólóban előadott, válogatott jelenések gyűjteménye. Adott időben egy előadó, egy akcióban, egyfókuszú figyelemben. Az előadók is kapcsolódnak a közönséget alkotó emberek csoportjához és a közönségnek, akárcsak az előadónak, felelőssége van a színházi élményben. Mindez több lehetőséget is kínál arra, hogy előadó és néző viszonyba kerüljön egymással. Éppúgy, mint amikor időt szánunk arra, hogy megismerjünk valakit és így megnő a kötődés lehetősége. A nézőktől érkező reakciók színezik a jelen idejű színpadi cselekvést, ami behoz egy változó, ismeretlen tényezőt. Figyelem! Az előadásban meztelenség látható a színpadon!
 
A Grace-ben  (szeptember 26., 20h) a Hód Adrienn koreográfus által precízen vezetett helyzetek csillogó absztrakt revüként jelennek meg. Egy norma-mentes szertartás, közösségi gyónás, ahol négy kitárulkozó és pajkos revügörl pakol elénk lenyúzott és kicsontozott élményeket.
2018.09.14
|


Játék
A törvény embere, Luke Hobbs és a kitaszított Deckard Shaw szövetségre lépnek, amikor egy kibernetikailag felturbózott ellenség fenyegeti az emberiség jövőjét.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.