A bor és a művészet találkozása a Ludwig Múzeumban

Interaktív tárlatvezetés és páros borkóstoló a burgenlandi Esterházy Borászattal és az Etyeki Kúriával Erwin Wurm kiállításában.
Tárlatvezetéssel egybekötött borkóstolót szervez a Ludwig Kortárs Művészeti Múzeum szeptember 18-án, kedden. Az ősz egyébként is a szüretek és a borkóstolók időszaka, ráadásul az időjárás is egyre kiszámíthatatlanabb, de egy múzeumlátogatás mindig biztos pont lehet, ha programtervezésre kerül a sor. Az egész estés rendezvény a múzeum első emeletén 18:30-kor veszi kezdetét a welcome drink elfogyasztásával, ami az Etyeki Kúria Pláne Rosé gyöngyöző bora lesz, ezt követően pedig az Erwin Wurm: Egyperces munkák. A szobrászat mint program című kiállítás járható körbe tárlatvezetéssel. Az est hátralévő részében pedig különféle borászatok termékeit kóstolhatják meg a résztvevők.
2018.09.17
|


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
Van ma Margó Irodalmi Fesztivál, latin-amerikai dokufeszt, terézvárosi búcsú, kürtőskalács fesztivál, ezernyi program, de van egy, ami mindenkinek szól: az önkormányzati választások! Fotó: @fortepan #szavazas #szavazz #onkormanyzativalasztasok #programajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.