A bor és a művészet találkozása a Ludwig Múzeumban

Interaktív tárlatvezetés és páros borkóstoló a burgenlandi Esterházy Borászattal és az Etyeki Kúriával Erwin Wurm kiállításában.
Tárlatvezetéssel egybekötött borkóstolót szervez a Ludwig Kortárs Művészeti Múzeum szeptember 18-án, kedden. Az ősz egyébként is a szüretek és a borkóstolók időszaka, ráadásul az időjárás is egyre kiszámíthatatlanabb, de egy múzeumlátogatás mindig biztos pont lehet, ha programtervezésre kerül a sor. Az egész estés rendezvény a múzeum első emeletén 18:30-kor veszi kezdetét a welcome drink elfogyasztásával, ami az Etyeki Kúria Pláne Rosé gyöngyöző bora lesz, ezt követően pedig az Erwin Wurm: Egyperces munkák. A szobrászat mint program című kiállítás járható körbe tárlatvezetéssel. Az est hátralévő részében pedig különféle borászatok termékeit kóstolhatják meg a résztvevők.
2018.09.17
|


Játék
Egy fiatalokból álló baráti csoport tagjai izgalmas ötletnek tartják, hogy egy hosszú felfedezőútra induljanak, így szakadva el a szokványos napok unalmától, ám amikor autójuk defektet kap egy elhagyatott úton, akkor az, ami korábban még ideális kikapcsolódásnak tűnt, egyenesen rémálommá válik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.