Kedvenc helyek

Régi-új számmal rukkolt elő Dolly Parton és Sia

Siával közösen dolgozta fel újra 1971-es Here I Am című dalát a countrykirálynő, Dolly Parton, ami a hamarosan mozikba kerülő Dumplin film zenei CD-jén landol majd november 30-án.
Közel negyven év után új köntösben bukkant fel újra Dolly ikonikus slágere. Az eredetileg a Coat of Many Colours albumon debütáló tracket a készülő Duplin című mozifilm miatt porolták le újra, amihez Partonnak nem csak zenei fronton van köze: a film egy molett tinilányról szól, aki a plus size hölgyek képviseletében elindul kisvárosának szépségversenyén, tettét pedig legnagyobb példaképe, Dolly Parton inspirálja majd a forgatókönyv szerint. 
 
A „siásított” verzió a novemberben megjelenő filmzenei korong első előfutára, amit az ikon nagy lelkesedéssel osztott meg közönségével. „Kifejezetten büszke vagyok arra, hogy megoszthatom veletek a Dumplin első filmzenéjét. Újra felvettük a Here I Am-et a lenyűgöző Siával, remélem, hogy szeretni fogjátok” - csiripelte a Twitteren a 72 éves lady. 
 

 
(nme.com) 
2018.09.16
|


Játék
Megérkezett a Walt Disney animációs stúdiójának újabb térdcsapkodóan vicces és kreatív kalandfilmje, a Ralph lezúzza a netet!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.