Kedvenc helyek

Szerencsejáték nélkül is meggazdagszik Vegasban Lady Gaga

Busás összeg sarkallta a popsztárt arra, hogy a nem amerikai rajongóit mellékvágányra téve kizárólag a vegasi közönségnek zenéljen egy éven keresztül.
Augusztus elején jelentették be Lady Gaga Engima című rezidens show-ját, amivel december 28-tól egészen 2019. november 8-ig szórakoztatja majd a Park MGM luxusszálloda vendégeit. A fibromyalgia kórral harcoló énekesnő közel egy éve nem lépett színpadra a súlyos testi fájdalmakkal járó betegség miatt, így a nagy visszatérésnek jócskán megkérte az árát; a Variety információ szerint a Lady 100 millió dollárért, átszámolva közel 300 milliárd magyar forintért vállalta a koncerteket, ami fellépésenként kb. 270 millió forint bevételt jelent az énekesnő számára.  
 

 
Napjaink legnagyobb A-kategóriás szupersztárja 74 koncertet ad majd a Park Theaterben, így az érdeklődőknek bőven lesz alkalmuk színpadon látni Gagát, aki pedig nem engedheti meg magának a bűnök városát, az kénytelen lesz kivárni a sztár következő világ körüli turnéját, ami leghamarabb három év múlva lesz esedékes.  
 
(breatheheavy.com) 
2018.09.17
|


Játék
A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsesszlemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival...
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.