Kedvenc helyek

Az utolsó simításokat végzik a Rammstein új albumán

A német csapat Minszkből posztolt egy képet az új anyag nagyzenekaros felvételéről, a kísérőszövegben pedig azt is megírták, hogy ezek az utolsó simítások a teljes anyag elkészültéhez.
Végre fellélegezhetnek a Rammstein-rajongók: hosszas várakozás után már a kanyarban a metalbanda hetedik stúdióalbuma. A németek egyik legismertebb formációja jócskán kiéheztette rajongóit, ugyanis legutoljára 2009-ben jelentetett meg lemezt. A Liebe Ist Für Alle Da utódjának gondolata már évekkel ezelőtt megfogalmazódott a tagok fejében, a tényleges munkák ennek ellenére csak 2016-ban kezdődtek meg a bennfentes információk szerint.
 
Néhány kulisszák mögötti fotón kívül eddig nem sok infót szivárogtattak ki a munkafolyamatról, most azonban megtörték a csendet, és egy Twitter-posztban fedték fel, hogy az album már majdnem kész, és jelenleg a nagyzenekaros és kórusi felvételeket rögzítik. Az új (és állítólag egyben utolsó) Rammstein CD a hírek szerint 2019-re van betervezve, így a banda év végi fellépésein talán mar hallhatunk egy kis ízelítőt a készülő projektből. 
 
(nme.com) 
2018.09.18
|


Játék
Öt év telt el azóta, hogy minden szupi-szuper volt, és a kockafejek most új fenyegetés elé néznek: LEGO® DUPLO® figurák űrből jött inváziója vár rájuk, akik olyan gyorsan pusztítanak el mindent, hogy az újjáépítés szinte lehetetlen.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.