Kedvenc helyek

Ismerje meg mindenki Mathangi Maya M.I.A.-t

Angliában szeptember 21-én, Amerikában pedig szeptember 28-án mutatják be az indiai felmenőkkel rendelkező, de brit születésű rapper-énekesnő életrajzi filmjét, a Matangi Maya M.I.A.-t.
Szinte nem tudunk olyan előadót mondani, aki karrierje során ne készített volna legalább egy dokumentumfilmet fényűző életéről, így nem meglepő, hogy M.I.A. is elkészítette sajátját, azonban a művésznő egy teljesen más oldalról közelítette meg a témát. A 43 éves ikon Steve Loveridge filmrendező segítségével vágott neki a projektnek, hogy egy komplett filmen keresztül mutassa be rajongóinak, hogyan lett egy aktivista édesapa kezei alatt nevelkedő, hánytatott sorsú lányból a gyártósoron született popsztárok között az egyik legeredetibb előadó.
 
A Sundance filmfesztiválon bemutatott és azóta több filmfesztiválon is ünnepelt alkotás idén ősszel több nemzetközi moziba is beköltözik majd, először az Egyesült Királyságban, egy héttel később pedig a tengerentúlon is szemügyre vehető lesz az életrajzi dokumentáció. 
 

 
(theguardian.com) 
2018.09.21
|


Játék
Az ország egyik legismertebb MC-je bandájával és saját szerzeményeivel érkezik a Hajóra.
Balatoni ajánlónk bióban! Badacsonyi futás (meg még sok más helyszínen is), gyenesdiási VW bogártalálkozó, Iszkiri zenekar a siófoki Plázson, Zamárdi B-my-lake és még sok sok program! #badacsony #dulorefutunk #iszkirizenekar #karavankemping #gyenesdias ##vwbogár #bogártalálkozó #bmylake
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.