Kedvenc helyek

Ismerje meg mindenki Mathangi Maya M.I.A.-t

Angliában szeptember 21-én, Amerikában pedig szeptember 28-án mutatják be az indiai felmenőkkel rendelkező, de brit születésű rapper-énekesnő életrajzi filmjét, a Matangi Maya M.I.A.-t.
Szinte nem tudunk olyan előadót mondani, aki karrierje során ne készített volna legalább egy dokumentumfilmet fényűző életéről, így nem meglepő, hogy M.I.A. is elkészítette sajátját, azonban a művésznő egy teljesen más oldalról közelítette meg a témát. A 43 éves ikon Steve Loveridge filmrendező segítségével vágott neki a projektnek, hogy egy komplett filmen keresztül mutassa be rajongóinak, hogyan lett egy aktivista édesapa kezei alatt nevelkedő, hánytatott sorsú lányból a gyártósoron született popsztárok között az egyik legeredetibb előadó.
 
A Sundance filmfesztiválon bemutatott és azóta több filmfesztiválon is ünnepelt alkotás idén ősszel több nemzetközi moziba is beköltözik majd, először az Egyesült Királyságban, egy héttel később pedig a tengerentúlon is szemügyre vehető lesz az életrajzi dokumentáció. 
 

 
(theguardian.com) 
2018.09.21
|


Játék
Sherlock Holmes, a világ első magándetektívje mindig olyan furcsa volt, hogy az már vicces. Will Ferrell szerencsére nem tiszteli a tekintélyt – egy Saturday Night Live szkeccsben már bebizonyította, hogy milyen volna Holmes, ha ő játszaná.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.