Kedvenc helyek

Boszorkányság miatt perelik Beyoncét

Az aranytorkú díva egykori dobosa eljárását kezdeményezett az énekesnő ellen, amiért – elmondása szerint – fekete mágiával molesztálta őt, és még a macskáját is megölte.
Bár tény, hogy néha emberfeletti, amit Beyoncé csinál a színpadon, de nem gondolnánk, hogy boszorkányság állna a háttérben – ellentétben Kimberly Thompsonnal, aki váltig állítja, hogy az immáron háromgyermekes anyuka egy mágus, aki sötét varázslatokkal átkozza a körülötte lévő embereket.
 
Amerika egyik legismertebb női dobosa hét évig koncertezett Mrs. Cartellel, állítása szerint ez idő alatt fekete mágiával molesztálta őt szexuálisan, és többször is átkot szórt rá, ami miatt kedvenc háziállata is az életét vesztette. Kimberly ennek kapcsán szeptember elején távoltartási végzést kért a Grammy-díjas popsztár ellen, és bár kérelmét elutasították, októberben azonban ismét bíróság elé viszi az ügyet.
 
Beyoncé egyelőre nem reagált a „vádakra”, abban mindenesetre biztosak lehetünk, hogy ő lenne a legbűbájosabb boszorkány az egész popszakmában! 
 
(complex.com) 
2018.09.22
|


Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.