Kedvenc helyek

Ismét visszatér Európába a Metallica

A világ legsikeresebb metalzenekara jövő nyáron ismét Európát veszi célba: hazánkhoz legközelebb Bécsben koncerteznek majd 2019. augusztus 16-án, 18-án pedig Prágában örvendeztetik meg a rajongókat.
Folytatja nagy sikerű WorldWired turnéját a Metallica. A Hardwired... To Self-Destruct lemezt népszerűsítő körút 2016-ban indult hódító útjára, azóta Dél- és Észak-Amerikában, valamint Európában is megfordult már a zenekar. Az európai szakaszt – aminek Budapest is része volt – a nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítják, így az öreg kontinens rajongói jövőre is élvezhetik a közel negyven éve pályán lévő banda fellépéseit majdnem négy hónapon keresztül. A koncertsorozat május 1-jén Portugáliában startol, és augusztus végén Németországban zárul majd, olyan városok bekebelezése után, mint Milánó, Párizs, London, Bécs és Varsó. 
 
(nme.com) 
2018.09.24
|


Játék
A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsesszlemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival...
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.