Október 8-tól minden este szórakoztató műsorok jönnek a TV2-n

Bejelentette őszi programstruktúráját a TV2. Október 8-tól a hét minden estéjén saját gyártású szórakoztató műsorok várják a nézőket és három fikciós sorozat is színesíti a kínálatot. A későbbiekben pedig a TV2 műsorán tér vissza a Legyen ön is milliomos!
Az új programstratégia a saját gyártású műsorokra épül: hétköznap esténként és hétvégente is szórakoztató műsorokat kínál a nézőknek. A TV2 estéi október 8-tól a Tények után tehát az alábbiak szerint alakulnak: 
 
Hétfőn jön a Ninja Warrior Hungary második évada új pályával, új kihívásokkal és új műsorvezetőkkel. Tilla mellett ezúttal Kasza Tibi követi majd a versenyzők minden mozdulatát. A pálya szélén pedig Stohl Luca kérdezi majd a versenyzők családtagjait, és a bátor ninjajelölteket. A Ninja Warrior után egy új, amerikai-francia akciósorozatot debütál, Elrabolva címmel. A sorozat Luc Besson ötlete nyomán készült. 
 
Kedden A legbátrabb páros című műsor debütál. A dán formátumú, The Bravest című kaland-reality magyar verziójában sztárpárok küzdenek meg félelmeikkel, és a legextrémebb feladatokban próbálják legyőzni fizikai és pszichés korlátaikat. Még ezen az estén, az izgalmak után egy vadonatúj, saját gyártású fikciós sorozattal jelentkezik a TV2. A hazájában rendkívül népszerű holland széria, a Lice Mother adaptációját Bogaras szülők címmel láthatják majd a nézők kedd esténként. 
 
A hét közepén a kicsiké a főszerep a TV2 képernyőjén. Szerdán és csütörtökön a Tények után látható a Mit tenne a gyereked?, ami a What would your kid do? című népszerű nemzetközi formátum magyar verziója, majd a Pénzt, vagy éveket! formátumához hasonló, tippelős vetélkedő, a Sztárok és párok mutatkozik be a Mit tenne a gyereked? adásai után. 
 
Október 12-én, pénteken a bemutatkozik a TV2 új, nagyszabású, élő showműsora, a Csak show és más semmi. Tizenkét híresség vállalkozott arra, hogy hétről hétre, határaikat átlépve, számukra idegen terepen bizonyítsák tehetségüket, nem csak magukat, de a közönséget is szórakoztatva. A Korhatáros szerelem új évada szintén péntek esténként, a Csak show és más semmi után lesz látható.
 
Szombat esténként jelentkezik a Masterchef Junior, melyben a pultok mögött 9-13 éves gyerekek mérik össze tudásukat, és még a Mautner Zsófia, Szendrei Bence és Pesti István alkotta zsűrinek is tátva marad a szája, október 14-től pedig visszatér a Sztárban Sztár, ami a szokásos időpontban, vasárnap esténként lesz majd látható a csatornán. Szintén vasárnaponként látható az Aranyélet, ami szeptember 23-án debütál a TV2-n. 
 
És ami még jön a közeljövőben: második évadával és Liptai Claudia műsorvezetésével érkezik a Séfek Séfe, valamint visszatér minden idők egyik legnépszerűbb televíziós vetélkedője, a Legyen ön is milliomos! A TV2 hamarosan műsorára tűzi a gameshow-t, a játékmester ezúttal Gundel Takács Gábor lesz, aki már nagyon várja, hogy beülhessen a legendás forgószékbe.  
 
 
2018.09.24
|


Filmek a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
18:10
Carl és Bertha
német életrajzi film, 2011
18:20
Vén rókák
amerikai krimivígjáték, 2017
18:35
Thelma
norvég horror, 2017
18:40
Idegen földön
amerikai romantikus filmdráma, 2013
18:40
Nyárutó
amerikai dráma, 2013
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
14:50
Sam, a tűzoltó - 8. évad
angol rajzfilmsorozat, Körmöspálcás jegesmedvéje, 2011
14:50
Csoda Kitty
2017, 10. rész
14:50
Maggie és Bianca - Divatból jeles
II. évad, 20. rész: A látogató
14:50
Mr. Bean
2002, 51. rész: Állatok tartása tilos
14:52
Badanamu TV Show (ABC)
I. évad, 16. rész
Játék
Ez az új, kosztümös történelmi dráma a karizmatikus Stuart Mária viharos életének krónikája.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.