Október 8-tól minden este szórakoztató műsorok jönnek a TV2-n

Bejelentette őszi programstruktúráját a TV2. Október 8-tól a hét minden estéjén saját gyártású szórakoztató műsorok várják a nézőket és három fikciós sorozat is színesíti a kínálatot. A későbbiekben pedig a TV2 műsorán tér vissza a Legyen ön is milliomos!
Az új programstratégia a saját gyártású műsorokra épül: hétköznap esténként és hétvégente is szórakoztató műsorokat kínál a nézőknek. A TV2 estéi október 8-tól a Tények után tehát az alábbiak szerint alakulnak: 
 
Hétfőn jön a Ninja Warrior Hungary második évada új pályával, új kihívásokkal és új műsorvezetőkkel. Tilla mellett ezúttal Kasza Tibi követi majd a versenyzők minden mozdulatát. A pálya szélén pedig Stohl Luca kérdezi majd a versenyzők családtagjait, és a bátor ninjajelölteket. A Ninja Warrior után egy új, amerikai-francia akciósorozatot debütál, Elrabolva címmel. A sorozat Luc Besson ötlete nyomán készült. 
 
Kedden A legbátrabb páros című műsor debütál. A dán formátumú, The Bravest című kaland-reality magyar verziójában sztárpárok küzdenek meg félelmeikkel, és a legextrémebb feladatokban próbálják legyőzni fizikai és pszichés korlátaikat. Még ezen az estén, az izgalmak után egy vadonatúj, saját gyártású fikciós sorozattal jelentkezik a TV2. A hazájában rendkívül népszerű holland széria, a Lice Mother adaptációját Bogaras szülők címmel láthatják majd a nézők kedd esténként. 
 
A hét közepén a kicsiké a főszerep a TV2 képernyőjén. Szerdán és csütörtökön a Tények után látható a Mit tenne a gyereked?, ami a What would your kid do? című népszerű nemzetközi formátum magyar verziója, majd a Pénzt, vagy éveket! formátumához hasonló, tippelős vetélkedő, a Sztárok és párok mutatkozik be a Mit tenne a gyereked? adásai után. 
 
Október 12-én, pénteken a bemutatkozik a TV2 új, nagyszabású, élő showműsora, a Csak show és más semmi. Tizenkét híresség vállalkozott arra, hogy hétről hétre, határaikat átlépve, számukra idegen terepen bizonyítsák tehetségüket, nem csak magukat, de a közönséget is szórakoztatva. A Korhatáros szerelem új évada szintén péntek esténként, a Csak show és más semmi után lesz látható.
 
Szombat esténként jelentkezik a Masterchef Junior, melyben a pultok mögött 9-13 éves gyerekek mérik össze tudásukat, és még a Mautner Zsófia, Szendrei Bence és Pesti István alkotta zsűrinek is tátva marad a szája, október 14-től pedig visszatér a Sztárban Sztár, ami a szokásos időpontban, vasárnap esténként lesz majd látható a csatornán. Szintén vasárnaponként látható az Aranyélet, ami szeptember 23-án debütál a TV2-n. 
 
És ami még jön a közeljövőben: második évadával és Liptai Claudia műsorvezetésével érkezik a Séfek Séfe, valamint visszatér minden idők egyik legnépszerűbb televíziós vetélkedője, a Legyen ön is milliomos! A TV2 hamarosan műsorára tűzi a gameshow-t, a játékmester ezúttal Gundel Takács Gábor lesz, aki már nagyon várja, hogy beülhessen a legendás forgószékbe.  
 
 
2018.09.24
|


Filmek a TV-ben
18:10
Casanova
amerikai kalandfilm, 2005
18:10
Afrika hív
német-osztrák romantikus film, 2011
18:15
Edie
angol film, 2017
18:25
Tini nindzsa teknőcök 2.: A trutymó titka
amerikai-hongkongi akcióvígjáték, 1991
18:30
Scooby-Doo és a Koboldkirály
amerikai animációs vígjáték, 2008
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
10:46
Badanamu Csapat
I. évad, 21. rész: Badanamu Cadets Tv Animation Series 01 J
10:50
Maggie és Bianca - Divatból jeles
II. évad, 25. rész: Egy fura család
10:50
SpongyaBob KockaNadrág
IX. évad, 197. rész: Pearl, a menő / Hüvelyk Bob
10:58
Badanamu Pop
I. évad, 24. rész: Badanamu Pop 01
11:00
Stop! Közlekedj okosan!
magyar animációs filmsorozat, Utasként közlekedés - Felszállás tömegközlekedési eszközre
Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.