Kedvenc helyek

Cher: „Nem duetteznék Madonnával”

Köztudott, hogy Cher és Madonna soha nem voltak puszipajtások, a napokban cover lemezzel visszatérő 72 éves díva most pedig ki is jelentette: semmiképp nem duettezne kolléganőjével.
Annak ellenére, hogy a két szupersztár évekig uralta közösen a popszakmát, nem igazán volt nagy interakció közöttük – leszámítva néhány csipkelődő beszólást, amit egymáshoz intéztek az évek során. Cher például 1991-ben Terry Wogan műsorában szólt be Madonnánk, ugyanis, bár elmondta, hogy rendkívül tiszteli a polgárpukkasztó szupersztárt, úgy véli, hogy hírnevét csak kreativitásának köszönheti, merthogy kifejezetten tehetségtelennek és csúnyának tartja a Vogue pacsirtáját.  
 
Úgy látszik, hogy Cher több mint húsz év távlatából sem szimpatizál túlságosan kolléganőjével: legutóbb Ellen DeGeneres műsorában kellett felsorolnia három előadót, akivel szívesen duettezne, és miután Adele és Pink után senki nem jutott eszébe, csak annyit mondott, hogy semmikképp sem Madonna lenne az, akivel stúdióba vonulna. A csípős poénon Ellen és a közönség is jót nevetett, azonban a Madonna-fanok nem találták annyira viccesnek, és egyenesen gyerekesnek titulálták Chert, akit ezt követően a közösségi oldalakon kezdtek el támadni.  
 
(breatheheavy.com) 
2018.09.26
|


Játék
Hős volt vagy gazember? A szabadságharc árulója vagy legkiválóbb katonája? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a kiállítás.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.