Kürtős Kaland – SÜT A CÉG!

Budapest, Gesztenyés kert, 2018. október 13. 10:00
Október 12–14. között immár 6. alkalommal rendezik meg a Kürtőskalács Fesztivált a budai Gesztenyés kertben. A fesztivál legnagyobb szenzációja minden évben a jótékonysági közösségi sütés, a Kürtős Kaland, melyre évről évre amatőr csapatok jelentkeznek.
A Kürtős Kaland, melyet a fesztivál szombati napján (október 13-án) tartanak, amellett, hogy jótékonysági rendezvény – a nevezési díj, valamint az elkészült kürtőskalácsok egy részét egy rászoruló szervezetnek ajánlják fel –, minden évben különleges meglepetést is tartogat. 
 
Idén a szervezők kétfős céges csapatokat várnak, amelynek tagjai és szurkolói remek hangulatú közösségi programban vehetnek részt, bepillanthatnak a kürtőskalácssütés rejtelmeibe és finom kalácsokat kóstolhatnak, nem mellesleg pedig segíthetnek hátrányos helyzetű gyermekeknek is. Mivel október 13-a munkanap, a szervezők egy rendhagyó munkanapra invitálják a céges csapatokat. A nevezési díj 10 000 Ft/cég. A rendezvény házigazdája Papp Gergő, Pimaszúr. 
2018.09.27
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma este az Akvárium klubban Adam Naas. Nézzétek csak, ő az új Lenny Kravitz. #adamnaas #koncertajanlo#programajanlo #akvariumklub
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.