Kedvenc helyek

Több száz milliárdot kaszált legutóbbi turnéjával a Coldplay

A Live Nation hivatalos közleménye szerint a rockegyüttes olyan szintű bevételt hozott két év alatt, hogy a harmadik legtöbbet kereső turnévá nyilvánították ki a Head Full of Dreams koncertsorozatot.
Száztizennégy koncert után Buenos Airesben zárta világ körüli turnéját a Coldplay. A 2016 óta úton lévő banda legutóbbi albumát népszerűsítő körútjával bejárta az Egyesült Királyságot, Európát, Észak-Amerikát, valamint még Ázsiát is, és a turné kontinenstől függetlenül mindenhol rekorddöntő bevételt produkált: a hivatalos számadatok szerint a show 523 millió amerikai dollár, átszámolva közel 150 milliárd magyar forintot hozott a csapat konyhájára, így ezzel a harmadik legjövedelmezőbb koncertsorozatot könyvelheti el magának a zenekar a U2 és a The Rolling Stones után.  
 

 
(theguardian.com) 
2018.09.30
|


Játék
Egy kellemesnek ígérkező családi vacsora feszültséggel teli, kínos estébe csap át.
Ma kerül ki a lelőhelyekre, ne feledjétek! A legjobb budapesti programokkal, keressétek és szeressétek! #PESTIESTLES játékuknk folytatódik, ha bárhol látod, fotózkodj vele, használd a #pestiestles hashtaget és mi belépőket adunk! #programajanlo #jatek #instajatek #nyeremenyjatek #nyereményjáték
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.