Kedvenc helyek

Yamato – The Drummers of Japan (JAP)

[ world music ]
Budapest, Budapest Kongresszusi Központ, november 3., 16:00, 20:00, november 4., 14:00, 18:00
Mi az, ami elsőre eszünkbe jut Japánról? Innováció, modern technológia, fejlettség. A szigetországnak azonban van egy mélyebb, izgalmasabb kultúrája, amit mindenképp érdemes ismerni, ehhez pedig még csak utazni sem kell: novemberben elég lesz csak a Budapest Kongresszusi Központba betérnünk, ahol a Yamato társulat letaglózó előadásának lehetünk fül-és szemtanúi.
Japán egyik legősibb ütős hangszerét, a taikót megszólaltató zenészek 1993-ban tömörültek össze egy formációvá, hogy a japándobok önmagában is karizmatikus és erőteljes hangzását megsokszorozva olyan zenei atmoszférát teremtsenek meg, ami tökéletes képet ad Japán legősibb kultúrájáról. A megalakulásának helyszíne után elnevezett társulat pontosan 25 éve indult hódító útjára, pályafutása alatt bejárta már szinte az egész világot, színpadi produkcióját eddig több millió néző jutalmazta vastapssal.
 
A „dobok szamurájai” már Magyarországon is visszatérő vendégeknek számítanak, a hazai közönséget már évek óta ámulatban tartják, így nem meglepő, hogy minden alkalommal bérelt helyük van a szervezők naptárjában; idén ősszel is láthatjuk őket Budapesten, a nagy érdeklődésre való tekintettel pedig kapásból négy fellépést dedikálnak a magyar közönségnek november 3-4 között.  
 
Jegyek: 6900-14 900 Ft 
 
Ferencz Sándor
2018.10.01
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma meg holnap látogatható még a World Press Photo kiállítás. Nézzetek meg mindent a világról! #worldpressphoto2019 #kiallitas #foto #fotokiallitas #kiallitasajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.