Kedvenc helyek

Új művésznévvel tevékenykedik tovább Kanye West

A botrányos rapfigura Twitteren tájékoztatta követőit, hogy ezentúl Ye néven folytatja zenei karrierjét.
Kanye West mindig is tudta, hogy hogyan kell a köztudatban maradni. Ha épp nem politikai nézeteivel sokkolja az embereket, akkor épp beszól valakinek, vagy nevet változtat: a rapper bejelentette, hogy az immáron márkává avanzsálódott Kanye West nevet nem használja tovább, zenei projektjeit ezentúl Ye-ként kívánja a továbbiakban dedikálni. 
 
A változtatást azzal igazolta, hogy a bibliai értelemben vett „Ye” az angol „you” megfelelője, ez a szócska pedig tökéletesen prezentálja azt, amit júniusban megjelent albuma is – az összetartozást, és az emberek közötti köteléket. „A lény, akit eddig Kanye Westként ismertetek YE” - olvasható a 41 éves zenész profilján. A rajongók meglepődésének ellenére nem Kanye az egyetlen a szakmában, aki a névváltoztatás mellett döntött: pár évvel ezelőtt Snoop Dogg is úgy határozott, hogy Snoop Lionként szeretne tovább rappelni. 
 
(nme.com) 
2018.10.01
|


Játék
A PanyolaFeszt arra törekszik, hogy a vidék hagyományait, értékeit csokorba gyűjtve megmutassa a helybélieknek és a faluba érkezőknek egyaránt.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.