Az Állatok Világnapja alkalmából összefog a Viasat Nature és a Noé Állatotthon

A Viasat Nature évek óta kiemelt ügyként kezeli az Állatok Világnapja missziót. Idén a tévécsatorna a jeles nap alkalmából Budapest legnagyobb állatmenhelyével, a Noé Állatotthonnal fog össze, hogy felhívják a figyelmet az állatvilág változatosságára és a természeti kincseink sérülékenységére.

Kapcsolódó cikkek

Ezt a sokszínűséget a Noé Állatotthon lakói között is megfigyelhetjük; a rászoruló kutyák és macskák százai mellett találkozhatunk náluk lovakkal, emukkal, ormányos medvékkel, rókákkal, sőt, akár majmokkal is. Támogatása és elhivatottsága jeléül a Viasat Nature adománygyűjtő akciót indít a menhely számára, amelyhez a csatorna pénzadománnyal is hozzájárul. 
 
A kampány első állomásaként október 1. és október 5. között a TV-csatorna a Noé Állatotthon öt különleges lakóját mutatja be a Viasat Nature Facebook oldalán. Az állatok kedves történeteivel és elragadó fotóival minden második nap találkozhatnak a követők az egyhetes időszak alatt, ahol a csatorna Facebook közössége egy kattintással hozzájárulhat a nemes célhoz. Minden egyes kedvelés vagy megosztás 1 forint támogatást jelent majd. Emellett minden bejegyzésben felhívják a figyelmet az adományozás lehetőségére is.  
 
Az együttműködés október 7-én, vasárnap nagyszabású rendezvénnyel zárul: a Noé Állatotthon 10 és 16 óra között várja az érdeklődőket, ahol az állatok mellett a fókusz a környezettudatos és erőszakmentes szemlélet és életmód bemutatásán lesz. Egész nap koncertek, izgalmas szellemi és fizikai akadályversenyek várják az ide látogató kicsiket és a nagyokat egyaránt.  
2018.10.01
|


Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Van ma Margó Irodalmi Fesztivál, latin-amerikai dokufeszt, terézvárosi búcsú, kürtőskalács fesztivál, ezernyi program, de van egy, ami mindenkinek szól: az önkormányzati választások! Fotó: @fortepan #szavazas #szavazz #onkormanyzativalasztasok #programajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.