Kedvenc helyek

CAFe Budapest: Ólafur Arnalds (IS)

[ ambient / electronica ]
Budapest, Müpa Budapest, október 14. 20:00
Mosfellsbær borzongató fuvallatával érkezik hozzánk a délnyugat-izlandi zeneszerző, aki hazájának tájait önti szónikus formába. A 31 éves, metálfej zenei poéta nemcsak zongorán, de gitáron és dobon is képes bevinni a gejzírek és jégmezők sűrűjébe.
Az északi multiinstrumentalista 2004-ben még hardcore dobosként kezdte, ám a progrock után a klasszikus vizekre evezett. 11 éves az Eulogy for Evolution című debütje, melyet a Sigur Rós társaságában turnéztatott meg. Egy kísérleti techno formáció is fűződik nevéhez Kiasmos néven, majd Nils Frahmmal is kollaborált, illetve Az éhezők viadala és a Looper című mozikban is hallhattuk kompozícióit. Nagymamájának dedikált Chopin-átdolgozásai után negyedik albumát is elkészítette, re:member címmel idén, melynek bemutatóját egy különleges gépzongora teszi még várósabbá. 
 
Jegyár: 3500-11 900 Ft 
Air
2018.10.04
|


Játék
Sherlock Holmes, a világ első magándetektívje mindig olyan furcsa volt, hogy az már vicces. Will Ferrell szerencsére nem tiszteli a tekintélyt – egy Saturday Night Live szkeccsben már bebizonyította, hogy milyen volna Holmes, ha ő játszaná.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.