Kedvenc helyek

Lady Marmalade-ok újraegyesülése: egy színpadon zenélt Christina Aguilera és Lil Kim

Xtina napokban elstartolt Liberation körútjának New York-i állomásán a 2000-es évek legnagyobb női rappere, Lil Kim is az énekesnővel tartott, hogy együtt adják elő közös megaslágerüket.
Különös kiváltságban részesültek azok, akik ellátogattak Christina Aguilera Radio City Music Hallban tartott koncertjére: azon felül, hogy tíz év kihagyás után ismét színpadon láthatták az énekesnőt, egy másik világsztár is színesítette a show-t. A rajongók legnagyobb meglepetésére a Lady Marmalade dal közben Lil Kim is megjelent a színpadon mint a sláger egyik eredeti előadója, hogy élőben is eltolja azt a rapversét, amit végül Grammy-díjjal is jutalmaztak. Habár a közönség így is a fejét vesztette, az igazán nagy szenzáció akkor lett volna, ha a Moulin Rouge! betétdalának másik két előadója, Pink és Mya is csatlakozik az előadáshoz; a hölgyfogat legutoljára 2003-ban lépett együtt színpadra egy díjátadó alkalmával. Hey sista, go sista! 
 

 
(breatheheavy.com) 
2018.10.05
|


Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Van ma Margó Irodalmi Fesztivál, latin-amerikai dokufeszt, terézvárosi búcsú, kürtőskalács fesztivál, ezernyi program, de van egy, ami mindenkinek szól: az önkormányzati választások! Fotó: @fortepan #szavazas #szavazz #onkormanyzativalasztasok #programajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.