Kedvenc helyek

British Punk Invasion II.

[ punk / rock ]
Sham69 (UK), Anti-Nowhere League (UK), Discharge (UK), GBH (UK), The Adicts (UK), Lopunk
Budapest, Dürer Kert, október 13. 17:30
A februári British Punk Invasion sikerét mi sem demonstrálta jobban, mint hogy tízezres jegyár mellett csaknem telt ház volt a Barba Negrában. (Ami nagy szó, figyelembe véve, hogy a „punk” titulus kizárja a vagyonnyilatkozat intézményét.)
A folytatás tehát nem lehetett kétséges: a kultikus Sham 69 mellett fellép az Anti-Nowhere League és a Discharge is, akik megmaradtak underground legendának, tagadhatatlanul ott vannak a brit színtér legnagyobb hatású punkcsapatai között. A Rockmaratont megjárt GBH visszatérésére nem kellett sokat várnunk, az 1975-ben alakult The Adicts azonban emberemlékezet óta nem járt hazánkban. A hazai színteret a punkklasszikusokban utazó Lopunk képviseli. 
 
Jegyár: 12 000 Ft, elővét: 10 000 Ft 
kirsch
2018.10.08
|


Játék
Egy férfit a mániái tesznek férfivá – gondolja Duncan, aki egy angol tengerparti kisvárosban tanár, és minden tud Tucker Crowe-ról, az amerikai rockzenészről, aki 20 évvel ezelőtt koncert közben lesétált a színpadról, és azóta sem látta senki. És aki most – annyi év rejtélyes hallgatás után – közzétesz egy demót.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.