Kedvenc helyek

British Punk Invasion II.

[ punk / rock ]
Sham69 (UK), Anti-Nowhere League (UK), Discharge (UK), GBH (UK), The Adicts (UK), Lopunk
Budapest, Dürer Kert, 2018. október 13. 17:30
A februári British Punk Invasion sikerét mi sem demonstrálta jobban, mint hogy tízezres jegyár mellett csaknem telt ház volt a Barba Negrában. (Ami nagy szó, figyelembe véve, hogy a „punk” titulus kizárja a vagyonnyilatkozat intézményét.)
A folytatás tehát nem lehetett kétséges: a kultikus Sham 69 mellett fellép az Anti-Nowhere League és a Discharge is, akik megmaradtak underground legendának, tagadhatatlanul ott vannak a brit színtér legnagyobb hatású punkcsapatai között. A Rockmaratont megjárt GBH visszatérésére nem kellett sokat várnunk, az 1975-ben alakult The Adicts azonban emberemlékezet óta nem járt hazánkban. A hazai színteret a punkklasszikusokban utazó Lopunk képviseli. 
 
Jegyár: 12 000 Ft, elővét: 10 000 Ft 
kirsch
2018.10.08
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.