Kedvenc helyek

Ismét lefújták Iggy Azalea turnéját

Három éven belül az ausztrál rapper két koncertsorozatát is lemondták - az ok ezúttal is a pocsék jegyeladás volt, ami 2015-ben a The Great Escape turnét is keresztbe húzta.
Évről évre halványabban ragyog Iggy Azalea csillaga a rapzenei égen. A Nicki Minaj és Cardi B által uralt női rapszcéna egyre inkább kirekeszti magából az ausztrál sztárt, aki az utóbbi időben nem igazán tudott semmi maradandót letenni az asztalra; két éve várt második nagylemezét a mai napig nem sikerült tető alá hoznia, új zenékkel csak egy párszámos EP formájában jelentkezett, ami nem sokkal a megjelenés után szinte azonnal feledésbe merült. 
 
Iggy az új dalokat szerette volna élőben is bemutatni, azonban úgy látszik, a közönség már nem kíváncsi a Fancy rapperére: a Live Nation hivatalos közleményben adta ki, hogy érdeklődés hiányában elmarad a Bad Girls névre keresztelt 21 állomásos turné, ami október végén startolt volna Észak-Amerikában. 
 
A szőke díva elmondása szerint a döntés nem az ő kezében volt, de igazodva a kialakult helyzethez bízik abban, hogy hamarosan ismét színpadra állhat. „Higgyetek nekem, nagyon vártam ezt a turnét… és nagyon csalódott vagyok, hogy idén ez nem fog összejönni. A döntést nem én hoztam, de bízom abban, hogy hamarosan személyesen is találkozunk. Szeretlek titeket!” - nyugtatta követőit Twitteren. 
 

 
(billboard.com) 
2018.10.08
|


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Pénteken és szombaton egy utolsó terezés a Rákóczi téren. Hajgumikészítés, kávéházi beszélgetés, reggelizés NEMAcsarnokban, lazulás, kóruszene. Nézz ki és örülj. #rakocziter #rakocziterezes #csikszerda #lazulosprogram #szomszedolosprogram
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.