Art Moments a fenntarthatóság jegyében

Idén tizedik alkalommal rendezik meg Budapesten a november 7-ig tartó Art Moments kortárs vizuális művészeti fesztivált, melynek fókuszában idén a környezettudatos gondolkodás, az újrahasznosítás, a körforgásos gazdaság áll.
Az idei Art Moments: The Universal Sea – Pure or Plastic?! célja az, hogy ezeket az ismert és fontosnak tartott fogalmakat közelebb hozza az emberkehez, megmutatva, mit is jelentenek valójában, mindezt kortárs műalkotásokon keresztül. A globális felmelegedésről, a hagyományos energiaforrások szűkösségéről, környezetszennyezésről, feldolgozhatatlan szeméthegyekről vagy a krónikus vízhiányról mindenki tudja, hogy probléma, de sokan úgy vélik, nem érintettek. 
 
A szervezők a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is több helyszínen, változatos programkínálattal várják az érdeklődőket. Akik esetleg lemaradtak a köztéren felállított Plastic Waste Labyrint műanyag installációról, november 7-ig még biztosan találnak egy-két izgalmas kiállítást a fesztivál programja keretében a Hybridart Space-ben, a Millenárison vagy a Mikvében, ahol október 12. és 23. között várja az érdeklődőket a Art Moments: The Universal Sea - Pure or Plastic?! című csoportos nemzetközi kiállítás. 
2018.10.08
|


Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Van ma Margó Irodalmi Fesztivál, latin-amerikai dokufeszt, terézvárosi búcsú, kürtőskalács fesztivál, ezernyi program, de van egy, ami mindenkinek szól: az önkormányzati választások! Fotó: @fortepan #szavazas #szavazz #onkormanyzativalasztasok #programajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.