Kedvenc helyek

Katy Perry: „Nem érzem, hogy többé a popzenei játék része lennék”

Az amerikai szupersztár a Footwear News-nak mesélt jövőjéről és szakmai terveiről, amik között egyelőre nem szerepel, hogy a zenei körforgás aktív résztvevőjeként folytatná tovább.
Witness Tourjának utolsó koncertje után visszavonul a rivaldafényből Katy Perry. Az énekesnő elmondása szerint, habár gyerekkori álmát éli újra és újra, amikor színpadra áll, jelenleg azonban mégsem érzi relevánsnak munkásságát a popzenében: legutóbbi nagylemeze hamar elbukott a toplistákon, ennek fényében pedig az azt népszerűsítő koncertkörút sem remekelt valami jól a jegypénztárakban. Perry éppen ezért határozott úgy, hogy egy kis időre távol tartja magát a zenéléstől, és csak magára fókuszál. 
 
„Tíz éve úton vagyok, és pihenni szeretnék. Nem rohanok rögtön a stúdióba, hogy új dalokat rögzítsek” - mesélte Katy. „Szeretek zenét csinálni, dalokat írni. De nem érzem, hogy a játék része lennék továbbra is. Csak azt érzem, hogy egy egyszerű előadó vagyok. Nem érzem, hogy bizonyítanom kellene bármit is, ami nagyon felszabadító érzés”. 
 
A díva tíz éve van a köztudatban, első lemeze 2008-ban látott napvilágot One of The Boys, amit további három követett eddig.  
 

 
(billboard.com) 
2018.10.09
|


Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Van ma Margó Irodalmi Fesztivál, latin-amerikai dokufeszt, terézvárosi búcsú, kürtőskalács fesztivál, ezernyi program, de van egy, ami mindenkinek szól: az önkormányzati választások! Fotó: @fortepan #szavazas #szavazz #onkormanyzativalasztasok #programajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.