Praktikus kerékpáros kiegészítők Kínából

Rendelj kínait - 50. rész
A biciklizés egy életérzés meg persze egy közlekedési forma és szabadidős tevékenység is egyben. De vajon kényelmes is? Például hová tegyük a holminkat a járgányunkon? És hogyan tűnjünk ki a többi bringás közül? Mutatunk pár hasznos felszerelést, ami minden kerékpárosnak jól jöhet.
Mountain bike táska – A szükséges holmik egy helyen 
 
A biciklizés során sokszor felmerül az a probléma, hogy hova tudjuk elhelyezni azokat a fontos holmikat, amiket mindenképp magunkkal kell cipelni. A sportruházaton sokszor nincs zseb, így még az iratainkat sem tudjuk eltenni, nemhogy a telefonunkat! Sőt, ez utóbbit sokan navigálásra is használják, tehát valamiféle mobiltartó is kéne a gépükre. 
 
A kínaiak olyan remek kerékpáros táskát gyártanak, ami egyben okostelefon-tartónak is használható. A kormányra kell szerelni a hengeres szütyőt, aminek a tetején külön zseb található, ez átlátszó műanyag borítást kapott, ide tudjuk a navigáló kütyünket elhelyezni, ami így útközben is szem előtt van. A táska további rekeszébe bőven beleférnek azok a szükséges dolgok, amiket minden sportoláshoz vinnünk kell. Az irataink, gyógyszerek, kötszerek, váltás gumibelső sem maradhat ki a sorból, ahogyan a védőfelszerelések sem. A táskához egy pánt is jár, amit fel lehet csatolni a két oldalára, így könnyen tudjuk szállítani akkor is, ha hátrahagyjuk kerékpárunkat. Rendelhető kék, zöld és piros színben, így mindenki megtalálhatja a biciklijéhez legjobban illőt. A táskáért nem kell vagyonokat kifizetni, nagyon barátságos áron hozzá lehet jutni. Mindössze 2000 forintba kerül, és a szállítási költség is nevetséges, csak négy dollárcent, tehát nem több 15 forintnál. 
 
Link >>  
 
Biciklikormánycső – Hogy minden elférjen 
 
Ha a fentebb említett táskát felszereltük járgányunkra, akkor már nem sok hely marad a lámpának, csengőnek és a kilométerórának. Erre kínál megoldást a kormánycső felszerelése, amit felhelyezve körülbelül megduplázzuk a felületet a biciklink elülső részén. Az ötvözött alumíniumból készült termék megfelelően erős ahhoz, hogy egy esetleges bukás esetén se essen nagy baja. A hossza 30 centiméter, így már bőven lesz elég felület ahhoz, hogy minden kiegészítőnket felerősíthessük a kormányra. A képen szereplő cső csak kék színben érhető el, de a Távol-Keletről rengeteg hasonló terméket be lehet szerezni (ld. galéria) és mindenféle egyéb árnyalatban is kaphatók. Az alább bemutatott kiegészítőért 3000 forintot kell fizetni, ami szinte a legolcsóbb a piacon. 
 
Link >>
 
Bicikliküllődísz – Feltűnő kerekek 
 
Nemcsak a ruhánk, hanem a biciklink is sugároz a többi ember felé valamit, ezért nem mindegy, hogy hogyan is néz ki. Az apró díszek feldobhatják, egyedivé tehetik drótszamarunk megjelenését. A küllők díszítését azonban könnyen túlzásba vihetjük, de egy kis odafigyeléssel ízlésesen is felturbózhatjuk őket. Senkinek sem javasolt tizenötféle színt felvarázsolni a kerékre, ellenben az egységes színkép már nagyon jól néz ki. A Kínából kapható műanyag küllőcsövek olyanok, mintha szívószálak lennének, amiket hosszában felhasítottak. Egy darabnak 24 centiméter a hossza, amit ollóval könnyen meg tudunk kurtítani. Alapvetően motorokhoz árulják, ezért csak a vastagabb küllős biciklikhez ajánlott. A sokféle színben kapható csőből egy csomagban 72 darabot találunk. Az ára 2200 forint, tehát kerekenként alig több mint egy ezresből ki is jön az esztétikai tuning. 
 
Link >>  
 
Xiaomi Smart4u bukósisak – sötétben is biztonságosan 
 
Aki biciklizésre adja a fejét, annak mindenképpen kell bukósisakot hordania. Sokan sajnos ezt nem teszik meg, de még lámpát sem szerelnek kerékpárjukra. A Xiaomi által gyártott kerékpáros kiegészítő mindkét problémát megoldja, hiszen nemcsak a fejet védi, de a hátulján beépített villogó is található. Nem kell benne elemet cserélgetni, hanem egy különleges mágneses kábellel tölthető, így két hétre elegendő üzemidőt két óra alatt bele is tudunk tölteni. Ráadásul fényérzékelővel is felszerelték, tehát ha besötétedik, automatikusan felkapcsolja a lámpáját, amin nagyon hasznos funkció. A sisak 18 000 forintba kerül Kínából, de ennyit bőven megér az épségünk. 
 
Link >>
www.rendeljkinait.hu
2018.10.10
|
(14 kép)


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.