Kedvenc helyek

A legnagyobb előadókkal érkezik A legnagyobb showman új zenei CD-je

Egy évvel a film és a hozzá készült soundtrack megjelenése után újra kiadják a A legnagyobb showman (The Greatest Showman) zenei CD-jét, a mozifilm eredeti betétdalaiban azonban most a szakma legkiválóbb zenészeinek hangja csendül majd fel.
Pink, Kesha, Kelly Clarkson, Missy Elliott, Panic! At The Disco, Craig David – csak néhány húzónév, aki felbukkan a tavalyi év sikerfilmjének új számlistájában. A The Greatest Showman – Reimagined névre keresztelt cover-album fő koncepciója, hogy a közönségkedvenc betétdalok eredeti előadói helyett napjaink legnagyobb zenészei fakadnak dalra. Az Atlantic Records kezei alatt debütáló korong a tervek szerint november 16-án érkezik majd tizennégy újragondolt számmal, köztük az Oscar-jelölt This is Me-vel, amiben Keala Settle mellett Kesha és Missy Eliott is közreműködik. 
 

 
(variety.com) 
2018.10.10
|


Játék
A leghatalmasabb élőlény, amely valaha is létezett, most visszatér, hogy megküzdjön számos gigantikus szörnyeteggel ebben a földrengető folytatásban.
METU - ma este őszi animációs válogatás a Puskin moziban. A belépés ingyenes! #moziajanlo #programajanlo #animacio #metuanimacio
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.