Kedvenc helyek

GusGus live (IS)

[ electronica ]
Budapest, Akvárium Klub, 2018. október 20. 21:00
2018 se teljen el GusGus-látogatás nélkül! Hogy a szigetország brandjének idei vizitje is létrejöjjön, arról a Black Mamba Productions gondoskodik. A sarkkör környéki fess urak a tizedik albummal érkeznek, hogy agyas táncra bírjanak.
A reykjaviki Birgir Þórarinsson (Biggi Veira) és Daníel Ágúst Haraldsson zeneileg közérthetőbb dolgokba ártja magát, úgymint: „techno & soul”. Némi szójáték is rejlik a műfajokban – a lélekkel teli duó az avantgarde és a gyönyörök szolgálatára esküdött fel annak idején (1995!), performanszaikba az elektronikát okosan vonták be. Triphop, house és pop is szegélyezte útjukat, ám nemrég a két alapító a szintipop és a deep techno mellett tette le névjegyét. Az epikus Featherlight vezette be az idén februárban kijött, Lies are more flexible című albumot, mely cseppet sem pehelysúly! 
 
Jegyár: 5000-7000 Ft 
Air
2018.10.11
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.