Kedvenc helyek

Lana Del Rey vs. Azealia Banks: újabb harc a zeneiparban

Kanyét támadja Lana, Lanát támadja Azealia – senki sem marad szárazon a szakma legújabb vitájában, ami Kanye West politikai nézetei miatt robbant ki az interneten.
Lassan már követhetetlen lesz az a lista, ami Azealia Banks ellenségeit sorakoztatja fel a zeneiparon belül. A nagyszájú rappercsaj – aki az utóbbi időben inkább a botrányaival van köztudatban, mint a zenéjével – ezúttal a hamarosan új lemezzel jelentkező indie-énekesnőbe, Lana Del Reybe kötött bele, aki Kanye Westet bírálta Donald Trumpot támogató kampánya miatt. Banks kommentje szerint a Born To Die dívája csak eszközként használta fel a mostanában Ye művésznéven tevékenykedő rappert, hogy meglovagolva a helyzet politikai érzékenységét, jó színben tüntesse fel magát a Trump-ellenes tábor előtt.
 
Del Rey a vádakra reagálva csak annyit üzent, hogy ha Banksnek valami mondanivalója van a számára, akkor szemtől szemben intézzék el a dolgaikat, bár hozzátette, hogy melegen ajánlja, hogy erre ne kerüljön sor.  
 
(complex.com) 
2018.10.11
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.