Kedvenc helyek

Jan Garbarek Group (N) feat. Trilok Gurtu (IND)

[ jazz ]
Budapest, MOM Sport, 2018. október 24. 20:00
Ha Jan Garbarek egy mesefilmből kilépő mágus lenne, akkor minden bizonnyal a szaxofonjával varázsolna.
A norvég jazzpaletta legemblematikusabb alakja 71 éves kora ellenére ugyanazzal a nyers és őszinte zeneiséggel kápráztatja el közönségét, mint pályafutása elején, amikor még csak egy szép zenei karrier reményében mutatkozott meg a világot jelentő deszkákon. Az évek során gigantikussá gyarapodó diszkográfiájával bejárta már az egész világot, sikerét minden alkalommal vastaps nyugtázza; a szaxofonos hasonló elismerésekre számíthat budapesti koncertje után is, amit kvartettjével – Rainer Brüninghaus (zongora), Yuri Daniel (basszusgitár) és Trilok Gurtu(dob, ütőhangszerek) – tesz felejthetetlenné a magyar közönség számára.
 
Jegyár: 7900-12 900 Ft 
Ferencz Sándor
2018.10.11
|


Játék
Az Éles Gábor Triót a névadó 2009-ben hívta életre Móré Attilával, azzal a céllal, hogy egy sajátságos zenei nyelvet beszélő alkotói közösséget hozzon létre, mely 2010-ben Szkladányi András basszusgitárossal egészült ki.
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.