Kedvenc helyek

CAFe Budapest: Dean Brown Band (USA)

[ jazz ]
Budapest, Budapest Jazz Club, 2018. október 16. 19:00
A CAFe Budapest szervezésében immáron ötödik alkalommal koncertezik hazánkban Dean Brown. A francia gyökerekkel rendelkező, de az Egyesül Államokban nevelkedő gitárzseni a nyolcvanas évek elején került be a zenei körforgásba, amikor Billy Cobham együtteséhez csatlakozott.
A bemutatkozás olyan hatást gyakorolt szólókarrierjére, hogy Marcus Miller és George Duke is felfigyelt rá. A 63 éves zenész játékában szinte minden zenei stílus jegyei fellelhetőek, jelenlegi, Dean Brown Band nevű formációjával azonban fő irányvonalként az elektronikus zenét határozták meg, így a jazz és a populáris modern műfaj egy különleges fúziójának lehetünk fültanúi október 16-án két alkalommal is, 19 és 21 órakor. 
 
Jegyár: 5900 Ft 
Ferencz Sándor
2018.10.12
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.